volgende stap

Tranen van geluk voor Miljuschka Witzenhausen

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPTranen van geluk voor Miljuschka Witzenhausen
RTL

Miljuschka Witzenhausen verlaat woensdag na 4,5 jaar haar vrijgezellenflatje in Amstelveen om te gaan samenwonen op de woonboerderij die ze met haar vriend Philip aan het verbouwen is. "Ondanks dat ik heel veel zin heb in ons nieuwe avontuur moest ik vandaag even huilen toen ik om me heen keek", schrijft ze op Instagram. "Dank je wel lief huis voor je geborgenheid en steun."

"Dank je wel lief huis voor je geborgenheid en steun"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Miljuschka trots op haar bikini-body
Lees ook

Miljuschka trots op haar bikini-body

"Een paar jaar geleden stond ik na mijn scheiding met twee kids op straat", begint de culinaire presentatrice aan haar relaas. Ze had als alleenstaande moeder moeite een nieuwe woning te vinden, omdat ze geen inkomensgegevens kon opgeven. Ze woonde tijdelijk bij haar moeder, maar die situatie kon niet lang duren.

"Met hulp van heel veel mensen kon ik in deze woning terecht. Waar ik mijn studio in bouwde, de ballen uit mijn broek werkte, een thuis had voor mijn gezin, de liefde weer opbloeide, we uit onze voegen groeiden en ik mezelf terug vond", vat Miljuschka samen.

Miljuschka verhuist naar een boerderij om te gaan samenwonen op het platteland. In een vlog houdt ze de vorderingen van de verbouwing van het kookparadijs bij. Miljuschka wil op de boerderij een keuken bouwen waar ze met haar vriend, die videoproducer is, kookprogramma's kan maken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Miljuschka Witzenhausen