Must see

Fan van de serie Dirty John? Deze docu móet je gezien hebben

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixFan van de serie Dirty John? Deze docu móet je gezien hebben
RTL

Kan jij niet genoeg krijgen van de series Dirty John & You? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Er is namelijk een nieuwe docu op Netflix verschenen: Dirty John: The Dirty Truth. Een must see.

De documentaire gaat, net als de eerder uitgekomen podcast en serie, over de psychopathische manipulator John Meehan. Je denkt nu misschien dat in de docu weer hetzelfde verhaal vertelt als in de podcast en serie, maar dat is niet helemaal waar. Het verhaal wordt namelijk nu vanuit andere kanten verteld. 

Opnames tweede seizoen You begonnen
Lees ook

Opnames tweede seizoen You begonnen

Johns slachtoffers en ex-vriendinnen doen hun verhaal, waaronder de echte Debra Newell. Ook haar dochters bevindingen komen aan bod in de documentaire. En dat is nog niet alles: zelfs detectives én de dochters van John komen aan het woord. Zij zullen meer duidelijk maken over het privéleven van de psychopathische manipulator. Zijn drugsverleden zal onder andere vanaf het begin besproken worden.

Zin gekregen om te kijken? Hieronder alvast een voorproefje van de spannende documentaire. Het is nu, naast de serie Dirty John, te zien op Netflix.

Lees meer over
NetflixNetflixserie