got a secret

Nieuwe beelden The Perfectionists net zo spannend als PLL

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Pretty Little Liars: The PerfectionistsNieuwe beelden The Perfectionists net zo spannend als PLL
RTL

Fans van Pretty Little Liars houden het bijna niet meer van spanning. Op 20 maart komt namelijk de spin-off The Perfectionists uit. De makers van de serie hebben nu de eerste minuten van de allereerste aflevering online gezet.

"Iemand staat op het punt om door te draaien"

Aan de beelden te zien, is The Perfectionists net zo duister en spannend als het origineel. In de eerste minuten zien we drie studenten van een zeer exclusieve school, waar studenten echt tot het uiterste worden gedreven. "Iemand staat op het punt om door te draaien", klinkt de voice over. "En te moorden..." Ook in The Perfectionists begint het allemaal met een brute moord. Om de beelden allemaal nóg wat enger te maken, is er een speciale, creepy versie van Lady Gaga's Pokerface ondergezet.

Nieuwe beelden PLL: The Perfectionists liegen er niet om
Lees ook

Nieuwe beelden PLL: The Perfectionists liegen er niet om

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een spin-off gebaseerd op de populaire boekenreeks van schrijfster Sara Shepard. In de nieuwe serie komen ook oude gezichten voorbij. Zo kruipt Sasha Pieterse weer in de huid van Alison DiLaurentis en Janel Parrish in de huid van Mona.

Pretty Little Liars: The Perfectionists is vanaf 20 maart te zien op Amerikaanse televisie. Wanneer de serie in Nederland verschijnt, is nog niet bekend.