Somebody's Watching Me

Nieuwe beelden PLL: The Perfectionists liegen er niet om

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Pretty Little Liars: The PerfectionistsNieuwe beelden PLL: The Perfectionists liegen er niet om
RTL

We werden afgelopen week al getrakteerd op de eerste trailer van Pretty Little Liars: The Perfectionists, en nu zijn er nóg meer nieuwe beelden opgedoken. En die beloven niet veel goeds...

In de kersverse promo zien we de cast van de veelbelovende serie een voor een hun opwachting maken, met daarbij een duistere versie van het populaire nummer Somebody's Watching Me. Maar niet alleen de personages zijn te zien, ook een mysterieus figuur onder een paraplu verschijnt in beeld...

Janel Parrish onthult detail Pretty Little Liars: The Perfectionists
Lees ook

Janel Parrish onthult detail Pretty Little Liars: The Perfectionists

Pretty Little Liars: The Perfectionists is een spin-off gebaseerd op de populaire boekenreeks van schrijfster Sara Shepard. Het verhaal begint wanneer er iemand in het geheimzinnige plaatsje Beacon Heights wordt vermoord. Het is niet duidelijk wie de moord gepleegd heeft, maar de beelden doen vermoeden dat misschien de 'Red Coat' er misschien iets mee te maken heeft.

Sasha Pieterse kruipt ook deze keer weer in haar rol van de onschuldige Alison DiLaurentis. Ook Janel Parrish, die jarenlang de rol van überbitch Mona Vanderwaal speelde, zal te zien zijn in de spin-off.

De serie verschijnt op 20 maart voor het eerst in Amerika op de buis. Wanneer en of de serie ook in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.