Insta-official

Cara Delevingne en Ashley Benson zijn officieel een setje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @cashleycjdavbCara Delevingne en Ashley Benson zijn officieel een setje
RTL

Speculaties over het liefdesleven van supermodel Cara Delevigne doen al langer de ronde, maar het lijkt nu bevestigd: Ze heeft een relatie met actrice Ashley Benson.

Cara en Pretty Little Liars-actrice Ashley worden al een hele tijd samen gezien, zo werden ze zelfs zoenend op het vliegveld gespot. Toch hadden ze nog niet publiekelijk toegegeven iets met elkaar te hebben. In een nieuwe post op de Instagram-pagina van styliste Jamie wordt duidelijk dat het stel het officieel maakt. De foto werd vlak na de modeshow van Chanel gemaakt in Parijs. De emoji van een verliefd koppeltje maakt hun relatie insta-official.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Cara Delevingne in vuur en vlam door PLL-ster
Lees ook

Cara Delevingne in vuur en vlam door PLL-ster

Ashley zat vooraan tijdens de Chanel-show om haar vriendinnetje aan te moedigen. Het is niet de eerste keer dat de twee elkaar steunen bij werkevenementen. Zo was Ashley al eerder aanwezig bij andere modeshows waar Cara in liep. Bovendien kennen ze elkaar ook van werk. Het stel speelt samen in de film Her Smell, die later dit jaar uitkomt. De trailer laat zien dat de twee daarin hun eerste kus delen. 

Ashley en Cara werden in mei 2018 voor het eerst samen gezien. De roddels deden al snel de ronde, aangezien het bekend is dat Cara al eerder relaties heeft gehad met vrouwen. Hiervoor zou zij hebben gedatet met onder andere Paris Jackson, actrice Michelle Rodriguez en zangeres St. Vincent. 

Lees meer over
Cara DelevingneInstagramLiefdeRelatieFilmInstagram