Maatjes

Lil' Kleine over baby: 'Ik word zijn beste vriend'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @jaimievaesLil' Kleine over baby: 'Ik word zijn beste vriend'
RTL

Lil' Kleine verwacht samen met zijn grote liefde Jaimie Vaes in juli een jongetje. De rapper vertelt openhartig over zijn aanstaande vaderschap aan Grazia.

"Pik, ik wil je bedanken"

In Grazia vertelt de rapper over wat voor vader hij hoopt te worden. "Ik word zijn beste vriend. Ik hoop dat hij me op een dag gaat bedanken voor het feit dat ik zijn vader ben", zegt Lil' Kleine. "Dat-ie naar me toe komt en zegt: ‘Pik, ik wil je bedanken voor het feit dat ik in dit nest ben geboren en niet twintig jaar eerder of later, want ik had het me niet beter kunnen wensen’."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lil' Kleine en Jaimie stellen huwelijk uit
Lees ook

Lil' Kleine en Jaimie stellen huwelijk uit

Lil' heeft ook het volste vertrouwen in Jaimie als moeder. "Ze wordt een heel goede, zachtaardige maar vooral wijze moeder, waar je altijd je ei bij kwijt kunt. Tegen wie je het kunt vertellen wanneer je hart is gebroken, of wanneer je iemands hart hebt gebroken, alles." De rapper heeft ook advies gekregen van zijn vader die hij wil doorgeven aan zijn zoontje: "Geef liefde. Ik had vroeger niet veel om te geven, maar wel liefde. Als Pietje het in jouw klas minder heeft dan jij, zorg dan wel dat hij zich geliefd voelt. Zo word je uiteindelijk een mooi mens: als je begrijpt wat liefde is. Want uiteindelijk draait het daar allemaal om."

Het stel kondigde onlangs aan hun trouwerij op Ibiza uit te stellen. Ze zouden allebei optimaal willen genieten van de bruiloft en dat zou niet mogelijk zijn als Jaimie een maand later moet bevallen. 

Lees meer over
Lil KleineJaimie VaesInstagramHuwelijkBabyZwangerschapInstagram