someone great

'Jane The Virgin' is terug in de nieuwe Netflix-romcom

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Jane The Virgin' is terug in de nieuwe Netflix-romcom
RTL

Alle single ladies opgelet: Netflix komt met een nieuwe romantische comedy met Jane The Virgin-actrice Gina Rodriguez in de hoofdrol. En het is alles wat we gehoopt hadden en meer.

De hoofdrol in het nieuwste Netflix-pareltje is weggelegd voor actrice Gina Rodiguez, die we kennen van de hitshow Jane The Virgin. Gina vertolkt de rol van Jenny, een gedreven muziekjournaliste uit New York. Wanneer ze een droombaan bij een iconisch tijdschrift aangeboden krijgt in San Francisco, besluit haar vriend hun relatie na negen jaar uit het niets te beëindigen. Haar beste vriendinnen Blair (Brittany Snow) en Erin (DeWanda Wise) vangen hun vriendin op en geven haar de meest onvergetelijke laatste avond in New York ooit.

Idris Elba komt volgende maand terug als Luther op Netflix
Lees ook

Idris Elba komt volgende maand terug als Luther op Netflix

“Ik wilde een romantische film maken over een vrouw die net uit een relatie komt en haar eigen prins op het witte paard is, in plaats van dat er een andere man voor haar moet zijn. De film draait om vriendschap en hoeveel liefde en steun er is. Dat geeft Gina’s personage kracht om voor zichzelf te kiezen”, liet Jenn Kaytin Robinso, de maker achter de Netflix-film, al weten via Refinery29.

Someone Great is een hilarisch en oprecht verhaal over vriendschap, liefde en wat het betekent om je twintiger jaren los te laten en volwassen te worden. Bekijk Someone Great vanaf 19 april bij Netflix.