emotioneel

Emotionele Monique gelooft dat overleden hond nog bij haar is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardEmotionele Monique gelooft dat overleden hond nog bij haar is
RTL

Het was een speciale dag voor Monique Westenberg. Na het overlijden van haar hond Dunya besloot ze om haar verhaal op te schrijven en zo de trouwe viervoeter nog een keer tot leven te laten komen.

Het overlijden van het beestje zorgt nog steeds voor flink wat emoties.  “Het was een hele speciale dag. Ik ben maanden bezig geweest en nu is het eindelijk zover” Ik denk dat ze er vandaag wel bij is. Onderweg heb ik tegen haar zitten kletsen en vroeg ik ook ‘kom alsjeblieft even langs.’ Ik geloof in zielen die om me heen zijn, en ik geloof dat Dunya hier aanwezig was”, vertelt Monique geëmotioneerd.

Monique kreeg veel steun van André na overlijden hondje Dunya
Lees ook

Monique kreeg veel steun van André na overlijden hondje Dunya

Het was een heftig jaar voor Monique, na het overlijden van Dunya,  met wie ze veertien jaar lief en leed deelde, overleed ook haar stiefmoeder. “Afgelopen jaar was het zwaarste jaar van mijn 41 jaar dat ik hier ben.”  

“Dunya was erg moe, dat merkte ik aan haar.” In deze tijd waren er ook de nodige relatieproblemen tussen haar en André Hazes. “Ik praatte ook tegen haar ‘Je kan echt nog niet gaan. Ik heb jou nog nodig, pas als ik wat gelukkiger voel ga ik die beslissing nemen.’ Andre en ik gingen 1 mei op vakantie en op 9 mei overleed ze. Ik geloof echt dat dit haar beslissing was, zodat ik er niet was. Het zou een onmogelijke beslissing zijn geweest voor mij.”, vertelt Monique.

Nu is het levensverhaal van Dunya in een boekje opgeschreven. “Ik had dit nooit verwacht, ik dacht als ze overlijdt dan houdt het op. Maar ik kreeg zoveel mooie reacties dat ik dacht daar ga ik wat mee doen.”

Lees meer over
Monique WestenbergAndré Hazes jr.