Rich man’s World

R. Kelly moet zijn ex blijven betalen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPR. Kelly moet zijn ex blijven betalen
RTL

R. Kelly moet zijn ex-vrouw Drea Kelly voorlopig maandelijks 21.000 dollar per maand blijven betalen. Een rechter in Chicago wees woensdag het verzoek van de zanger om de alimentatie te verlagen af, vertelde Kellys advocaat aan verschillende Amerikaanse media.

R. Kelly verscheen woensdag zelf ook bij de hoorzitting. Volgens zijn advocaat volgt er later nog een hoorzitting om ervoor te zorgen het bedrag alsnog te verlagen.

Kelly zat vorige week drie dagen in de cel vanwege de alimentatieschuld, wat in de staat Illinois een misdrijf is. De zanger was de moeder van zijn drie kinderen, met wie hij van 1996 tot en met 2009 getrouwd was, nog bijna 162.000 dollar verschuldigd. Dit bedrag heeft een fan voor hem betaald, waarop Kelly weer op vrije voeten kwam.

Burgemeester New York onder vuur na meezwaaien met hit R. Kelly
Lees ook

Burgemeester New York onder vuur na meezwaaien met hit R. Kelly

Volgende week vrijdag moet de r&b-zanger zich weer melden in de rechtbank vanwege de aanklacht van seksueel misbruik. Kelly wordt ervan verdacht vier vrouwen, onder wie drie minderjarigen, te hebben misbruikt. Zelf zegt de zanger onschuldig te zijn.

Lees meer over
R. Kelly