Cute

Cole Sprouse deelt superschattige date met vriendinnetje

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesCole Sprouse deelt superschattige date met vriendinnetje
RTL

Riverdale-acteur Cole Sprouse is een ware romanticus. Hij deelt met het tijdschrift Glamour hoe hij meisjesharten nog sneller laat staan. In het bijzonder dat van zijn vriendin Lili Reinhart.

"Die enorme avonturen leveren de beste herinneringen op én de beste relaties" 

De Riverdale-collega's hebben al een behoorlijke tijd een relatie, maar komen eigenlijk nooit in een slop. Naast een eindeloze stroom aan Instagram-liefde voor elkaar en liefdevol samen schitteren op het scherm, weet Cole het in privé sferen ook goed te doen. Dat komt door de megalieve dates die de acteur organiseert voor zijn vriendin. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tweelingbroer Cole Sprouse in tranen door Five Feet Apart
Lees ook

Tweelingbroer Cole Sprouse in tranen door Five Feet Apart

"Ik hou van roadtrip-dates", vertelt Cole aan Glamour. "Ik nam Lili mee op date waarbij we reden naar een locatie diep in Canada. Daar verraste ik haar met een heteluchtballon, wat best heel leuk was." De acteur vindt reizen sowieso heel leuk, vooral samen met zijn vriendin. "Ik hou van roadtrips. Die enorme avonturen leveren de beste herinneringen op én de beste relaties." 

Elke keer weer een enorm avontuur aangaan is natuurlijk onmogelijk, maar Cole is creatief genoeg. "Mijn liefdestaal draait om 'quality time' samen doorbrengen", vertelt hij aan het blad. "Ik ben niet echt groot fan van naar de film gaan en stilletjes naast elkaar zitten. Misschien ergens inbreken! Fotograferen! Wie weet?", zegt de acteur grappend. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lili laat in een interview met Teen Vogue weten het heel leuk te vinden dat Cole altijd op avontuur wil. "Maar écht op avontuur. Hij neemt me mee naar plekken waarvan ik denk: 'Hoe kom je erbij?' Door hem heb ik dingen gezien die ik anders nooit had gezien. Het is een vorm van ontsnappen, wat prachtig en geweldig is."