geen blad voor de mond

Fred van Leer neemt het op voor Manon Meijers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFred van Leer neemt het op voor Manon Meijers
RTL

René van der Gijp liet eerder deze week in Veronica Inside vallen dat hij dacht dat Manon Meijers de omgebouwde broer van Guus Meeuwis was. Fred van Leer is het getreiter van de voetbalanalist spuugzat en neemt het op Instagram op voor Manon.

"Zeg René, doe ons allemaal een plezier en krijg jeuk… chronisch!"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Manon Meijers woest op René van der Gijp
Lees ook

Manon Meijers woest op René van der Gijp

Tijdens de uitzending van Veronica Inside zette René van der Gijp Manon Meijers flink te kakken. De oud-profvoetballer kon het niet laten te reageren op een foto van Manon samen met haar liefje Guus Meeuwis. ''Ik zag een foto van Guus Meeuwis en toen dacht ik dat hij met zijn omgebouwde broer was. Ha, ha, ha. Krijg de tering, joh. Dit is toch geen gezicht", brulde hij in het programma. 

Zijn opmerking viel niet in goede aarde en ook Fred van Leer kon zijn 'grap' niet waarderen. "Zeg René", schrijft hij op social media. "Doe ons allemaal een plezier en krijg jeuk… chronisch!" Ook onder de post kan hij het niet laten nog een keer uit te halen. "En als je zo graag grapjes wil maken over het uiterlijk van andere... Koop eerst een spiegel!"

Cabaretier Richard Groenendijk is het helemaal met hem eens, maar heeft nog wel een tip. "Ik zou er gewoon lekker niet op reageren”, adviseert hij. Maar dat advies slaat de 42-jarige in de wind. "Ik ben er wel een beetje klaar mee, met niet reageren", is zijn tegenreactie. 

Ook Manon heeft inmiddels op Instagram van zich laten horen. Iets waar ze wel over twijfelde, zo liet ze weten aan RTL Boulevard. "Het moest echt even off my chest en daar wil ik het eigenlijk bij laten."

In een lang bericht laat de 41-jarige styliste weten dat ze zeker niet gediend is van de nare opmerking die René maakte. "Ik ben niet het gemiddelde blonde poppetje maar prima zelfverzekerd en dolgelukkig met mijn ellenlange benen die ik niet schroom te accentueren. Dat ik daarmee een flink stuk boven mijn man uit toren, kan me geen bal schelen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Fred van LeerManon Meijers