Extreem

Helene Fischer heeft meerdere dreigmails ontvangen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHelene Fischer heeft meerdere dreigmails ontvangen
RTL

Helene Fischer, Duitslands grootste ster, heeft zich niet populair gemaakt bij bepaalde extreemrechtse groeperingen, zo meldt weekblad Privé. De zangeres zou meerdere dreigmails hebben gekregen nadat zij zich openlijk uitsprak over rellen in de Duitse stad Chemnitz.

"Gelukkig zien we soms ook nog verbondenheid"

Bij de rellen troffen linkse en rechtse partijen elkaar. Op haar Facebook schreef ze destijds: “We kunnen niet onze kop in het zand steken en negeren wat er in ons land aan de hand is. Gelukkig zien we soms ook nog verbondenheid, dat moet ons trots maken.” Ook tijdens een van haar concerten zou ze zich hier over hebben uitgesproken. “Laten we onze stem verheffen. Tegen geweld. Tegen vreemdelingenhaat. Wie zingt er met me mee?” Dit zou hebben gezorgd voor meerdere dreigmails, iets waarover Helene zelf zwijgt en zal blijven zwijgen zolang de zaak nog juridisch onderzocht wordt.

Helene Fischer wordt aanbeden door wereldberoemde artiest
Lees ook

Helene Fischer wordt aanbeden door wereldberoemde artiest

Het is voor de zangeres de zoveelste keer dat zij op covers van Duitse bladen te zien is. Eerder werd de breuk tussen haar en Florian Silbereisen al breed uitgemeten. Met hem had zij een relatie van tien jaar en de twee werden gezien als een droomstel. Ook de nieuwe vlam van Helene, Thomas Seitel, is uitgebreid aan bod gekomen. Ook hij zou dreigende mails hebben ontvangen. Helene zelf doet het momenteel iets rustiger aan terwijl haar fans reikhalzend uitkijken naar haar nieuwste album.

Lees meer over
Helene Fischer