under my umbrella

1 april? Nicki Minaj en Rihanna op stap in Amsterdam

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP1 april? Nicki Minaj en Rihanna op stap in Amsterdam
RTL

Even leek het erop dat Amsterdam twee wereldsterren op bezoek zou hebben. Nicki Minaj en Rihanna zouden in onze hoofdstad de bloemetjes buiten hebben gezet en dat zorgde natuurlijk voor flink wat bekijks. Toch lijkt het erop dat dit geheel een 1 april grap zou zijn geweest.

Nicki Minaj geeft vanavond een optreden in de Ziggo Dome en het leek erop dat ze Rihanna op sleeptouw had meegenomen. De twee zouden onder meer een coffeeshop op het Leidseplein hebben bezocht. In een grote auto met beveiligers kwamen de twee aan en werden direct omsingeld door hordes fans. Naast de coffeeshop zouden de twee ook nog de tijd hebben gehad om lekker te winkelen in de P.C. Hooftstraat. Toch lijkt dit allemaal een vervroegde 1 april grap te zijn. Bronnen laten aan RTL Boulevard weten dat Rihanna en Nicki helemaal niet op stap zijn geweest. Onder andere de manier van beveiligen en aankomst zou normaal gesproken niet op deze manier gaan. Rihanna zou bijvoorbeeld altijd haar eigen beveiligers mee nemen. Het feit dat ze met enorme paraplu's naar buiten liepen, zou zijn zodat ze niet herkend werden. Het is niet de eerste keer dat wereldsterren worden ingezet als zogenoemde prank. 

Nicki Minaj verzekert fans dat concert Ziggo Dome doorgaat
Lees ook

Nicki Minaj verzekert fans dat concert Ziggo Dome doorgaat

Een medewerker van The Bulldog, de coffeeshop waar de twee zouden zijn geweest, bevestigde echter eerder op de dag nog aan RTL Boulevard dat in ieder geval Nicki juist wel aanwezig was. "Nicki Minaj zit hier met haar crew. Ze is erg op haar zelf, zelfs onze crew mag er niet bij. Ik weet nog niet of Rihanna ook komt.", zo vertelde hij. 

Nicki Minaj doet Amsterdam aan in haar NICKI WRLD Tour. Deze tour wordt in andere landen al een tijdje geplaagd door technische mankementen. Eind februari moest het hiphop-icoon op het laatste moment een concert afblazen in Slowakije, omdat ze technische issues had in het stadion in Bratislava. Een tijdje later gebeurde hetzelfde in Bordeaux in Frankrijk.

Lees meer over
Nicki MinajRihanna