battle of the babes

Peter Kavinsky neemt het op tegen deze hunk in To All The Boys 2

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixPeter Kavinsky neemt het op tegen deze hunk in To All The Boys 2
RTL

Peter Kavinsky, gespeeld door Noah Centineo, krijgt te maken met pittige concurrentie. In het vervolg op To All The Boys I've Loved Before duikt er nóg een briefontvanger op die Lara Jean het hoofd op hol doet slaan.

"Jordans charisma springt bijna van het scherm af met alles wat hij doet"

Hoewel heel het internet in de ban is van liefdeskoppel Lara Jean Covey, gespeeld door Lana Condor, en haar perfecte vriendje Peter Kavinsky (hunk Noah Centineo), lijkt het erop dat hun liefde van korte duur is. In het vervolg van de Netflix-hit maakt een nieuwe love interest van Lara zijn opwachting. En die zet de boel op stelten!

"Peter zal moeten vechten voor onze liefde, wat zeker geen slechte zaak is", zo verklapte hoofdrolspeelster Lana eerder al een Elle. En vechten moet 'ie zeker, want ook Jane's vroegere crush John Ambrose heeft een liefdesbrief gekregen. In P.S. I Still Love You wordt de onschuldige Lara hiermee geconfronteerd.

To All The Boys I've Loved sneller dan je denkt op Netflix
Lees ook

To All The Boys I've Loved sneller dan je denkt op Netflix

En nu weten we eindelijk wie John Ambrose gaat spelen: Jordan Fisher! In een super schattige video wordt het nieuwe lid van de To All The Boys I've Loved Before-familie bekendgemaakt. En wat zien ze er schattig uit samen! Peter Kavinsky watch out.

Het was niet makkelijk om iemand te vinden met net zoveel charmes als Noah, zo vertelde de actrice afgelopen februari aan Cosmo. Maar het is ze toch gelukt!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Matt Kaplan, een van de producenten van de film, is dolblij met de uiteindelijke keuze: "Jordans charisma springt bijna van het scherm af met alles wat hij doet, of het nu acteren, zingen of dansen is. Er is geen perfectere vent die de zaken in de wereld van Lara Jean en Peter geloofwaardig kan opschudden."

To All The Boys I've Loved Before is een verfilming van het gelijknamige boek van schrijfster Jenny Han. Het vervolg ( P.S. I Still Love You) is dan ook wederom gebaseerd op de trilogie. 

In het tweede deel zijn Lara Jean en haar liefdesbrieven terug. En ze hebben het niet makkelijk, want een jongen (John Ambrose) uit het verleden van Lara Jean is teruggekeerd. En dat geldt ook voor haar gevoelens voor hem. Kan een meisje meteen verliefd worden op twee jongens? Slechts één ding is zeker: verliefd worden is slechts het gemakkelijke gedeelte...

Lees meer over
Netflix