troubles in paradise

Temptation-Heikki reageert op geflirt van Milou met Jietse

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Heikki reageert op geflirt van Milou met Jietse
RTL

Heikki was deze week te gast in Goedele On Top. Daarin deed de Temptation Island-ster voor het eerst een boekje open over wat er momenteel gaande is tussen hem, Milou en Jietse.

"Ergens denk ik wel dat hij het zag zitten met haar"

Goedele laat aan Heikki beelden zien van Milou en Jietse waar de twee het wel érg gezellig hebben op de kamer van Milou. De twee praten volop over seks en daar is de Temptation-hunk duidelijk not amused mee. "Bij haar zat er elke avond wel iemand op haar kamer. Dus dat vond ik niet zo leuk. En die gesprekjes met die kerel, waar dat over ging... Zulke gesprekken zou ik eens met Ayleen moeten hebben!"

Danicio en Milou hebben het erg gezellig in Temptation Island
Lees ook

Danicio en Milou hebben het erg gezellig in Temptation Island

Heikki denkt dan ook dat er meer speelt tussen Milou en Jietse. "Voor mij was dat heel duidelijk: dat ze hem leuk vond. Zij zegt van niet, dat het puur over seks in het algemeen ging, maarja..."

Ook vertelt de Vlaming dat hij denkt dat Jietse niet alleen een spel speelde, maar ook daadwerkelijk een oogje had op zijn vriendinnetje. "Ergens denk ik wel dat hij het zag zitten met haar", aldus Heikki in Goedele On Top.

Het geflirt van Milou doet Heikki overduidelijk veel verdriet. Wanneer Goedele zegt te hopen dat Heikki uiteindelijk het resort zal verlaten met Milou, reageert hij uiterst ongemakkelijk. "Misschien ja. Misschien ook niet."

Benieuwd hoe het afloopt tussen Milou, Heikki en Jietse? Blijf dan zeker kijken naar Temptation Island, iedere donderdag om 20.30 bij RTL 5.

Lees meer over
Temptation Island