olie op het vuur

Josje Huisman geeft muziekcarrière nog een kans

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJosje Huisman geeft muziekcarrière nog een kans
RTL

Het was even stil rondom Josje Huisman, maar het voormalig K3'tje is klaar om de poepluiers en fopspenen te verruilen voor de studio. "Ik ben er wel klaar voor om nieuwe muziek te laten horen. Komt eraan", laat de jonge moeder weten via social media.

"Ik ben er wel klaar voor om nieuwe muziek te laten horen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Comeback voor Josje Huisman?
Lees ook

Comeback voor Josje Huisman?

De 33-jarige beviel afgelopen december van een kerstwonder met de bijzondere naam Kamari. Haar leven stond de afgelopen maanden dan ook in het teken van haar kleine spruit, maar nu is de blondine klaar voor haar comeback. Eerder probeerde Josje dit al met haar solosingle Gasolina, maar die flopte grandioos. Nu is het tijd voor een rematch.

Haar nieuwste single, die wederom Nederlandstalig is, verschijnt dit voorjaar en is qua tekst "veel hoogstaander". Zo weet de Belgische site Het Laatste Nieuws. Wanneer de single uitkomt en wat de titel is, blijft nog even geheim. Maar haar videoclip is afgelopen week al opgenomen. "Haar nieuwe nummer is qua genre totaal verschillend van Gasolina", aldus Sony Music. “Josje blijft wel in het Nederlands zingen en het is nog steeds pop, maar dan kwalitatiever."

Haar nieuwste single, die wederom Nederlandstalig is, verschijnt dit voorjaar en is qua tekst "veel hoogstaander". Zo weet de Belgische site Het Laatste Nieuws. Wanneer de single uitkomt en wat de titel is, blijft nog even geheim. Maar haar videoclip is afgelopen week al opgenomen. "Haar nieuwe nummer is qua genre totaal verschillend van ‘Gasolina", aldus Sony Music. “Josje blijft wel in het Nederlands zingen en het is nog steeds pop, maar dan kwalitatiever."

Dat Josje niet kan wachten om haar nieuwste meesterwerkje te delen mag duidelijk zijn. Zo postte ze dit weekend op haar Instagram al twee berichten over haar aanstaande single. Eerst deelde ze er eentje met bolle buik in de studio. Niet omdat het moest schrijft Josje, maar omdat het kon. Tijdens haar zwangerschap kwam ze erachter wat ze nou écht leuk vindt om te doen, en dat is onder andere zingen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Josje Huisman