Random

New Kids-makers komen met serie voor Videoland

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Videoland / RTLNew Kids-makers komen met serie voor Videoland
RTL

Het duo Steffen Haars en Flip van der Kuil, bekend van filmhits New Kids en Ron Goossens: Low Budget Stuntman, maakt een nieuwe komedieserie voor Videoland. De serie, die bestaat uit talloze losse sketches en verhalen, is vanaf 18 april te zien op Videoland, maakte de VOD-dienst maandag bekend.

Random Shit bestaat uit acht afleveringen. De hoofdrollen worden gespeeld door komieken Henry van Loon en Ruben van der Meer. De serie is geproduceerd door Kaap Holland Series, die eerder ook de films van Steffen & Flip maakte.

Nieuwe voorstelling Henry van Loon is persoonlijkste show ooit
Lees ook

Nieuwe voorstelling Henry van Loon is persoonlijkste show ooit

In Random Shit wordt Henry van Loon uitgenodigd op het hoofdkantoor van Videoland om een hitserie met zichzelf in de hoofdrol te bedenken. Ondertussen dreigt de humorloze Videoland-directeur Gerard (Ruben van der Meer) zichzelf van kant te maken.

Henry, die het afgelopen seizoen doorbrak bij het grote publiek dankzij hitserie De Luizenmoeder, speelt in de serie 21 verschillende rollen. De sketches zijn gemaakt door talloze Nederlandse regisseurs, zoals Michiel ten Horn (Aanmodderfakker), Max Porcelijn (Plan C) en Steffen & Flip zelf. Volgens de makers gaf Videoland het team "complete vrijheid om te doen wat we wilden. Je gaat van de serie houden of je haat het, er zit weinig tussenin."

Lees meer over
Henry van LoonTv-programma