Tranen

Nieuwe twist De Mol België zorgt voor onrust

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @opvierNieuwe twist De Mol België zorgt voor onrust
RTL

De aflevering van afgelopen zondag heeft diepe indruk gemaakt op de kandidaten. Het ging er heftig aan toe tijdens de eliminatie van De Mol België, waardoor kijkers afscheid moeten nemen van meer spelers dan ze hadden verwacht.

Halverwege het seizoen neemt De Mol België een wending die behoorlijk onverwachts komt. Er wordt namelijk afscheid genomen van maar liefst twee kandidaten. Hierdoor zijn er nog maar drie vrouwen en vier mannen, waarvan één natuurlijk de Mol is. Het was geen succesvolle aflevering voor de gluiperd van het spel, hij of zij heeft namelijk slechts 500 euro uit de pot weten te houden. Daardoor komt het totaal nu neer op iets meer dan twaalfduizend. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De eliminaties hakten er behoorlijk hard in voor de kandidaten. Afvaller Martijn kon zijn emoties niet onder controle houden en liet de tranen vloeien. Presentator Gilles troostte hem met een knuffel, maar daarna moest hij toch echt vertrekken. Ook Ingrid moest het spel verlaten. Alles bij elkaar opgeteld werd het een van de spannendste afleveringen uit de serie.

De zoektocht naar de Mol wordt voorlopig doorgezet, maar de verdenkingen liggen behoorlijk ver uiteen. Het Vlaamse HLN zet hun punten in op piloot Axel, de oudere Bruno en Elisabet. 

Wie is de Mol België neemt wederom bizarre wending
Lees ook

Wie is de Mol België neemt wederom bizarre wending

Met zo'n twaalfduizend euro in de pot hebben de Vlamingen al meer geld verzameld dan het eindbedrag van de Nederlandse versie. Daarentegen zijn de kandidaten ook al een hoop verloren, een slordige twintigduizend had er nog bovenop kunnen zitten. Om te zien hoe de Mol dit voor elkaar krijgt, kijk dan alle afleveringen terug bij Vier

Lees meer over
Wie is de Mol?België