Overloper

13 Reason Why-acteur toegevoegd aan cast To All The Boys 2

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @toalltheboysnetflix13 Reason Why-acteur toegevoegd aan cast To All The Boys 2
RTL

Kort geleden werd aangekondigd dat er een vervolg komt op de Netflix-hit To All The Boys I've Loved Before. Sindsdien blijft er maar nieuws komen over alle extra dingen die worden toegevoegd aan de sequel.

De nieuwe film krijgt ook een nieuwe titel, namelijk P.S. I Still Love You. Daarnaast zijn er nieuwe boys waar hoofdrolspeler Lara van houdt. Zo werd kort geleden al aangekondigd dat Jordan Fisher zich heeft aangesloten bij de cast, maar ook een bekender gezicht komt erbij. Ross Butler, die bekend is uit de andere Netflix-hit 13 Reasons Why, gaat zijn opwachting maken in de volgende film. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Peter Kavinsky neemt het op tegen deze hunk in To All The Boys 2
Lees ook

Peter Kavinsky neemt het op tegen deze hunk in To All The Boys 2

De producent van de film is in ieder geval laaiend enthousiast over de toevoeging van Ross. "Zijn vriendschap met Noah in het echte leven zorgt voor een natuurlijke chemie en geweldige sfeer op de set. Wij kunnen niet wachten om te zien hoe het overkomt op het witte doek", vertelt Matt Kaplan aan Entertainment Weekly. 

De originele hunk Noah Centineo zal weer terugkeren in zijn rol. Ook de hele Covey familie is weer te zien wanneer de film uitkomt. 

Lees meer over
Noah CentineoNetflixserie