de hel breekt los

Vierde seizoen Lucifer naar Netflix

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesVierde seizoen Lucifer naar Netflix
RTL

Na drie seizoenen van Lucifer besloot FOX hun deal met de duivel overboord te gooien. Redder in nood Netflix besloot de serie nieuw leven in te blazen. Volgens hoofdrolspeler Tom Ellis is er sinds ze onder de streamingdienst vallen niets veranderd. In tegendeel, we krijgen juist méér van de duivel te zien...

"Ik weet niet of je het gemerkt hebt, maar ik voel me meer dan thuis hier"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Goed nieuws voor alle fans van Lucifer
Lees ook

Goed nieuws voor alle fans van Lucifer

Nadat seizoen drie met een enorme cliffhanger eindigde besloot televisiezender FOX de stekker eruit te trekken. Fans waren allesbehalve blij en begonnen een actie om de serie een waardig einde te bezorgen. En met succes, want inmiddels zijn de opnames van het vierde seizoen achter de rug!

In een nieuwe promo praten hoofdrolspeelsters Chloe en Eve (als in Adam en Eva) de fans even bij over wat er allemaal gebeurd is. Veel van hen zijn namelijk bang dat de serie op de schop gaat nu Netflix het overgenomen heeft. Maar daar is volgens de dames geen sprake van.

Ook Tom Ellis, beter bekend als Lucifer, verzekert de kijkers dat er niets aan het handje is. Compleet gehuld in Netflix merchandise stapt hij het beeld in. "Ik weet niet of je het gemerkt hebt, maar ik voel me meer dan thuis hier", grapt hij. "Daarom wil ik persoonlijk alle fans bedanken die ons naar het beloofde land hebben gebracht." 

Volgens Mr. Devil krijgen we aankomend seizoen juist meer van hem te zien dan ooit. En hij zet zijn woorden kracht bij door zijn badjas uit te trekken en naakt (we herhalen naakt!) het shot uit te lopen. 

Wanneer we de kadetten van Lucifer kunnen bewonderen is nog niet bekend. Volgens verschillende geruchten is het vierde seizoen deze zomer nog te zien bij Netflix. We can't wait!

Lees meer over
Netflix