paasspektakel

Heel Holland Bakt-Maroeska te zien in The Passion

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Heel Holland Bakt-Maroeska te zien in The Passion
RTL

Nu de rust is weergekeerd, blijkt dat haar deelname aan kijkcijferkanon Heel Holland Bakt Maroeska geen windeieren heeft gelegd. Zo maakt de enthousiaste bakker volgende week haar opwachting in The Passion, weet Telegraaf.

Hoewel Maroeska nog niets officieel mag bevestigen, laten bronnen van de thuisbakker aan Telegraaf weten dat ze te zien is tijdens de aanstaande editie van The Passion. Het gaat om een kleine rol, maar de ontwerper is door het dolle heen. Ze gaat Jezus helpen met de voorbereidingen voor het laatste avondmaal.

Ron Boszhard krijgt rol in The Passion
Lees ook

Ron Boszhard krijgt rol in The Passion

Het muzikale paasspektakel vindt dit jaar plaats in Dordrecht, op 18 april. Het is de negende keer dat The Passion wordt uitgevoerd. Speciaal thema is dit jaar eenzaamheid, dat op verschillende manieren in het paasverhaal voorkomt. 

Edwin Jonker en Edsilia Rombley vervullen de rollen van Jezus en Maria in de komende editie van The Passion. Martijn Krabbé neemt de rol van verteller op zich, acteur Porgy Franssen speelt Pilatus. Paul Sinha kruipt in de huid van de discipel Petrus en eerder werd al bekend dat rockzanger Lucas Hamming de rol van Judas zal vertolken. Klaas van Kruistum doet verslag van de processie. En nu mag dus ook Maroeska zich toevoegen aan deze sterrencast!

The Passion 2019 is donderdag 18 april vanaf 20:30 live te zien op NPO 1.

Lees meer over
Maroeska Metz