Opvolger Late Night

Beau van Erven Dorens gaat nieuw avondprogramma RTL4 presenteren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBeau van Erven Dorens gaat nieuw avondprogramma RTL4 presenteren
RTL

Beau van Erven Dorens wordt de nieuwe presentator van een nieuwe late night talkshow op RTL 4. Dat heeft de zender vandaag bekendgemaakt.

"RTL is samen met Beau van Erven Dorens een programma aan het ontwikkelen voor de late avond op RTL 4"

De zender laat weten: "RTL is samen met Beau van Erven Dorens een programma aan het ontwikkelen voor de late avond op RTL 4. Omdat Beau ook nog andere programma’s voor RTL blijft maken zal hij dit niet het hele jaar presenteren, maar gaan afwisselen met een andere host. Wie dat is, maakt RTL later bekend."

Beau in gesprek met RTL over late night talkshow
Lees ook

Beau in gesprek met RTL over late night talkshow

De presentator verklapte eerder al dat hij met RTL in gesprek was over een eigen late night talkshow. Beau vertelde toen op Qmusic dat hij niet wilde dat zijn huidige presentatieklussen eronder zouden lijden. "RTL Boulevard, Beau Five Days Inside en Het Rotterdam Project zou ik allemaal nooit willen opgeven. Dat zijn dingen die heel diep in mijn hart zitten en waar ik ontzettend veel plezier in heb. Ze zijn ook gewoon belangrijk voor mij en ook voor de mensen voor wie ik dit allemaal doe."

Sinds Twan Huys een punt zette achter zijn Late Night-avontuur, rees de vraag wie de opvolger van de presentator zou worden. Beau was een van de namen die werden genoemd. Hij nam in de zomer van 2017 het stokje al kort over van presentator Humberto Tan en presenteerde toen RTL Summer Night, de zomerse variant van RTL Late Night.

Lees meer over
Beau van Erven DorensRTL Late NightLink in bio