Thank u, next

Ariana Grande komt met eigen make-uplijn

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @arianagrandeAriana Grande komt met eigen make-uplijn
RTL

De kleine zangeres lijkt te hinten op een eigen make-uplijn, meldt TMZ. De roddelsite heeft papieren in handen weten te krijgen, waaruit blijkt dat Ariana een merknaam heeft laten vastleggen.

Na het enorme succes van haar album wil Ariana vooral doorpakken. Dat zou de 7 Rings-zangeres gaan doen met beautyproducten. Ze heeft namelijk toestemming aangevraagd om Thank U, Next vast te leggen als merknaam. Een aantal van de producten die hierbij benoemd worden zijn luchtjes, cologne (dus ook voor mannen), body lotions, bed- en douchegels, body scrubs en eigenlijk alles wat je maar op je lichaam kunt smeren. 

© TMZ

Op de papieren die TMZ wist te bemachtigen, is de karakteristieke handtekening van de zangeres te zien. Het is duidelijk dat ze een patent en trademark aanvraagt. Bovendien is Ariana al eerder het beauty-pad opgegaan. Zo bracht ze de luchtjes Cloud, Sweet Like Candy en Ari al op de markt. Daarnaast treedt ze hiermee in de voetsporen van andere sterren die zich in de schoonheidsindustrie hebben gedompeld, zoals Rihanna, Kylie Jenner en Kim Kardashian. 

Lees meer over
Ariana GrandeMake-up