Fokking vet

Britt Dekker wil fokken met haar Talpa-paard

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBritt Dekker wil fokken met haar Talpa-paard
RTL

’s Neerlands favoriete paardenmeisje Britt Dekker overweegt Eve en haar pas verworven Talpa-paard George te fokken. Dit schrijft de blondine op Instagram.

"Volgens mij wordt dat de leukste combi ooit”

“Wat zouden jullie vinden van een veulentje met Eve en George? “, vraagt Britt aan haar 169.000 volgers. “Ik zit erover na te denken om dat te doen. Volgens mij wordt dat de leukste combi ooit.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Britt Dekker's grote droom is om dressuurkampioene te worden
Lees ook

Britt Dekker's grote droom is om dressuurkampioene te worden

De vrolijke televisiepersoonlijkheid is al een aantal jaar gedreven dressuurruiter. Met paard Eve deed ze mee aan het Nederlands Kampioenschap Dressuur. Hier werd ze dertiende, een mooie prestatie volgens de blondine.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige maand werd bekend dat Britt in plaats van een salaris bij Talpa, een paard van Erland Galjaard krijgt. Als de geruchten kloppen, zou het Talpa-paard 415.000 euro kosten.

De volgers van Britt reageren alvast enthousiast op het idee van Britt. “Het beste van twee werelden”, schrijft Petra. Ook Evelyn is enthousiast: “Waarom niet!? Hoe gaaf is dat, een veulen van je eigen twee paarden.” SLAM-dj Bram Krikke laat ook weten van paarden te houden.

Lees meer over
Britt DekkerPaardenfokkerij