leugens en intriges

Eindelijk: De trailer van Big Little Lies seizoen 2 is hier

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© HBOEindelijk: De trailer van Big Little Lies seizoen 2 is hier
RTL

Eigenlijk weten we wanneer Big Little Lies terugkomt! De met prijzen overladen dramaserie keert 9 juni terug op HBO. Naast dit nieuws bracht de Amerikaanse kabelzender meteen een spannende teaser uit.

Opgelet: dit artikel bevat spoilers van het eerste seizoen.

Dit jaar worden Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, en Laura Dern vergezeld door niemand minder dan Meryl Streep, die de moeder van de overleden Perry (Alexander Skarsgård) speelt. Streep was naar eigen zeggen zo enthousiast om mee te doen aan de serie, dat ze tekende nog voordat er een script was.

Big Little Lies-acteur scoort rol in Godzilla vs. Kong
Lees ook

Big Little Lies-acteur scoort rol in Godzilla vs. Kong

De trailer laat zien hoe de hoofdrolspeelsters moeite hebben door te gaan met hun leven na het overlijden van Perry, de gewelddadige echtgenoot van Celeste (Nicole Kidman). “Mijn zoon is dood”, zegt Streep in de teaser. “Ik wil weten wat er met hem is gebeurd die avond. Ik wil het je graag vragen, maar ik denk niet dat ik de waarheid krijg, toch?"

Big Little Lies wordt in Amerika vanaf 9 juni wekelijks uitgezonden op HBO. In Nederland is de serie exclusief te zien bij Ziggo.

Lees meer over
Meryl StreepNicole KidmanReese WitherspoonHBO NederlandZiggoTelevisie