buitenspel

Rafael van der Vaart krijgt veeg uit de pan van Sylvie Meis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/ANPRafael van der Vaart krijgt veeg uit de pan van Sylvie Meis
RTL

Sylvie Meis heeft op Instagram een kleine sneer uitgedeeld naar Rafael van der Vaart. De blondine kiest ervoor om haar zoon Damián niet op Instagram te tonen, terwijl haar ex-man dat wel doet. Ze besloot er iets van te zeggen.

"Ik plaats geen foto's van hem op Instagram, vanwege zijn privacy"

Sylvie plaatst een foto van haar familie en vrienden op Instagram. De grote afwezige is haar zoon Damián. "Mijn zoon Damian heeft de foto gemaakt. Ik plaats geen foto's van hem op Instagram, vanwege zijn privacy", legt ze uit. Het klinkt als een onschuldig zinnetje, maar het is waarschijnlijk bedoeld voor Damiáns vader Rafael. Hij plaatst namelijk wel foto's en video's van zijn gezin en dus ook van zijn twaalfjarige zoon. Iets waar Sylvie het niet mee eens lijkt te zijn.

Sylvie over relatiebreuk: 'Ik zoek nog de ware liefde'
Lees ook

Sylvie over relatiebreuk: 'Ik zoek nog de ware liefde'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De oud-voetballer deelde zondag nog een filmpje van hem en Damián waarin zij worden geïnterviewd door de NOS. Hierin is duidelijk te zien hoeveel de twee op elkaar lijken. De kleine Van der Vaart vertelt hierin onder meer dat hij zijn vader veel mist als hij bij zijn moeder in Duitsland is. "Als ik een lange tijd bij mijn vader ben, net zoals twee weken nu, dan doet het wel een beetje pijn als ik dan wegga naar Hamburg", legt hij uit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Sylvie MeisRafael van der Vaart