feeling hot hot hot

Ai! Date Viktor Verhulst loopt uit de hand

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VIER / Gert Late NightAi! Date Viktor Verhulst loopt uit de hand
RTL

Voor het programma Gert Late Night gaat lekker hapje Viktor Verhulst - inderdaad de zoon van - op date met de 66-jarige vrijpostige Liliane. Alleen gaat het afspraakje niet helemaal naar zijn wens...

"Die is echt compleet geschift. Nee, die wilt echt serieus naar bed met mij"

Voor het Belgische programma van Gert Verhulst, Gert Late Night, organiseren vader Gert, presentator James Cooke en André Hazes een veiling. Een date met de knappe Viktor is de inzet. “Ik hoop dat iedereen een dikke portemonnee meeheeft”, grapt vader Gert aan het begin van de avond. “Ja, want daar voelt hij zich thuis”, springt James hem bij.

Het is de 66-jarige Liliane die, €3.200 armer, als winnaar uit de bus komt. Beloofd is beloofd en daarom gaat de dame op leeftijd op date met groen blaadje Viktor.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gert Verhulst en André Hazes laten zoon Viktor wenen
Lees ook

Gert Verhulst en André Hazes laten zoon Viktor wenen

De twee spenderen hun avond op de boot van het programma. Maar wat Viktor niet weet is dat de 66-jarige in het complot zit en James, André en Gert haar via een oortjes de meest hilarische dingen toefluistert. Al snel loopt de date volledig uit de hand.  “Ze doet het wel goed hoor hè”, spreekt Dré verbaasd terwijl de heren nóg een stapje verdergaan. 

Tijdens de date moet de 24-jarige zogenaamd 'even naar het toilet'. Maar in plaats van een boodschap te doen, belt hij stiekem met de producer over de handtastelijke vrouw. "Die is echt compleet geschift. Nee, die wilt echt serieus naar bed met mij. Die meent dat bloedserieus (…) Ik weet niet hoe we dit gaan oplossen, dat gaat niet simpel zijn.” En dat is de druppel voor de heren en ze besluiten hun grapje bekent te maken. Gelukkig kan de ex van K3-Marthe er wel om lachen.

Lees meer over
Viktor VerhulstGert VerhulstAndré Hazes jr.