mysterie solved

PLL spin-off onhult hoe de moeders uit de kelder zijn ontsnapt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images PLL spin-off onhult hoe de moeders uit de kelder zijn ontsnapt
RTL

De hitserie Pretty Little Liars mag dan misschien wel afgelopen zijn, nog altijd zitten we bomvol vragen. Eén van de grootste mysteries na al die jaren is nog altijd: hoe zijn de moeders van Spencer, Aria, Hanna en Emily in hemelsnaam ontsnapt? Eindelijk weten we het antwoord! 

"Je gelooft nooit wat mijn moeder me net verteld heeft..."

Eerder liet het creatieve brein achter de populaire show al vallen dat het Emily's moeder, Pam, was die de held van de dag was. Een nieuwe video op de Facebook-account van Pretty Little Liars: The Perfectionist lijkt dit verhaal nu te bevestigen.

Voor wie het even vergeten was: in de laatste aflevering voor de enorme tijdsprong worden onze favoriete Liars geschorst en kunnen ze niet naar hun 'senior prom'. Maar daar nemen hun ouders geen genoegen mee, en besluiten een eigen feestje te organiseren. Maar als de meiden de deur uit zijn worden de moeders opgesloten in de kelder. Een nachtmerrie!

Bekijk het, inmiddels iconische, fragment hieronder:

PLL-ster te zien in Riverdale spin-off
Lees ook

PLL-ster te zien in Riverdale spin-off

De volgende aflevering speelt zich vijf jaar later af, en iedereen lijkt in orde. Zo is Ashley Marin druk met haar eigen hotel en heeft Veronica Hastings haar handen vol aan haar campagne. Hierdoor zijn we nooit erachter gekomen hoe ze nu écht gevlucht zijn uit de kelder. Later wordt er nog wel naar verwezen, maar een verklaring is nooit gekomen. Tot nu!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In een gesprek tussen Hanna en Mona wordt alles duidelijk. "Mona! OMG!", schrijft Hanna via de telefoon. Ze gaat verder: "Je gelooft nooit wat mijn moeder me net verteld heeft...", waarna ze stap voor stap uitlegt hoe ze zijn vrijgekomen.

Wat blijkt: na een aantal borrels zagen ze een klein luchtrooster. Aan de hand van strootjes besloten ze wie er door het rooster moest. Pam, de moeder van Emily, trok aan het kortste eind en was de ongelukkige. Ze perste zich door het rooster, maar niet voordat ze ontdaan was van haar kleding en de rest haar had ingesmeerd met motorolie. Mysterie opgelost!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.