Gekte

Wat? Harry en Meghan volgen William en Kate niet op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesWat? Harry en Meghan volgen William en Kate niet op Instagram
RTL

Geruchten doen al sinds het begin van de relatie van prins Harry en Meghan de ronde dat er een oorlog is met prins William en Kate. Na de lancering van het Instagram-account SussexRoyal valt het fans nu op dat de aanstaande ouders hun (schoon)broer en zijn vrouw niet volgen.

"Je moet elkaar niet alleen kunnen horen, maar ook naar elkaar luisteren" 

De moderne manier om te zien of mensen ruzie hebben, is natuurlijk om te checken of ze elkaar nog volgen op social media. Harry en Meghan volgen hun familieleden William en Kate niet op Instagram, maar verduidelijken in een bericht waarom dat het geval is.

"Het is de maand van bewustzijn rondom geestelijke gezondheid in de Verenigde Staten en tussen 13 en 19 mei is het de week van mentale gezondheid in het Verenigd Koninkrijk", schrijft het koppel. "Als eerbetoon aan de geweldige mensen die in dit veld werken over de hele wereld, willen wij een aantal Instagram-accounts onder de aandacht brengen. Deze promoten het geestelijke welzijn, mentale gezondheid, lichaamspositiviteit, zelfzorg en het belang van menselijk contact. Je moet elkaar niet alleen kunnen horen, maar ook naar elkaar luisteren." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Prins Harry bedondert de media
Lees ook

Prins Harry bedondert de media

"Er zijn oneindig veel organisaties die fantastisch werk doen voor mentale gezondheid", gaan ze verder. "Deze accounts hebben we uitgelicht als klein onderdeel van de internationale steun die er is voor dit onderwerp." Hiermee lijken ze duidelijk aan te geven waarom ze slechts zestien accounts op dit moment volgen, waar William en Kate dus niet bijzitten. 

"We zijn één bij dit onderwerp. We nodigen jullie uit om deze uitzonderlijke verhalen over kracht te ontdekken de toewijding die je kunt zien in deze accounts." Het stel gaat iedere maand een ander concept naar de voorgrond brengen en nieuwe accounts volgen die daarbij passen. Het moge duidelijk zijn: er is geen oorlog gaande tussen de twee koninklijke stellen. 

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryPrins WilliamPrinses KateRuzieInstagram