'Harry en Meghan geven kind speciale naam'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Harry en Meghan geven kind speciale naam'
Alles over Baby Sussex

Terwijl fans en deskundigen angstvallig wachten tot Meghan Markle is bevallen, kijken de bookmakers een stukje verder en wordt er volop gewed op welke naam de ongeboren royal zal krijgen. En het kan weleens een hele bijzondere naam worden.

Hoewel het koninklijk stel nog niet heeft vrijgegeven of het een jongetje of een meisje verwacht, staan de volgende namen hoog op het lijstje: Grace, Diana, Arthur en Elizabeth zouden grote kanshebbers zijn. Maar toch staat bij de bookmakers in Groot-Brittannië een wel heel bijzondere naam bovenaan, namelijk Allegra. En de reden voor deze naam is dat het een van prinses Diana’s favoriete namen zou zijn geweest, zo meldt het Engelse The Sun. 

De moeder van Meghan Markle is aangekomen in Engeland
Lees ook

De moeder van Meghan Markle is aangekomen in Engeland

De naam Allegra zou speels en levendig betekenen. Diana, de moeder van prins Harry, zou deze naam hebben uitgekozen voor het geval ze destijds een meisje zou hebben gekregen. Eerder waren fans er ook al zeker van dat Buckingham Palace de naam vroegtijdig zou hebben verraden. Er zouden namelijk al websites zijn gereserveerd voor de namen prins Arthur, prins James en prins Alexander.

Het kan in ieder geval niet lang meer duren voordat Meghan zal bevallen. Toch kan het wel even duren voordat de hertogin het grote nieuws openbaar maakt. Meghan wil het nieuws eerst voor haarzelf houden en later pas openbaar maken. 

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle