Harry en Meghan vieren Moederdag met nieuwe foto van baby Archie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Harry en Meghan vieren Moederdag met nieuwe foto van baby Archie
Alles over Baby Sussex

Ook de Britse royals vieren vandaag Moederdag. Op Instagram brengen kersverse ouders Harry en Meghan een eerbetoon aan alle mama's over de wereld én delen ze een kiekje van hun pasgeboren zoontje.

"We denken vandaag aan jullie allemaal"

Een bijzondere dag voor Harry en Meghan. Afgelopen week kwam hun kleine ventje ter wereld en vandaag mogen ze hun eerste Moederdag samen vieren. Het is nog maar de vraag of Meghan wordt verrast met een ontbijtje op bed, maar de royals trakteren vandaag in ieder geval wél hun volgers op een kersvers kiekje van hun zoontje Archie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-man Meghan Markle opnieuw in huwelijksbootje gestapt
Lees ook

Ex-man Meghan Markle opnieuw in huwelijksbootje gestapt

Op de foto zijn alleen de voetjes van het kleine ventje te zien in de hand van Meghan met op de achtergrond de favoriete bloemen van Diana: Vergeet-mij-nietjes. De tekst bij de post is een eerbetoon aan alle moeders vandaag - verleden, heden, aanstaande moeders en degenen die verloren zijn gegaan maar voor altijd zullen worden herinnerd. "We denken vandaag aan jullie allemaal", staat erbij. "Vandaag is moederdag in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Kenia, Japan en verschillende landen in Europa. Dit is de eerste Moederdag voor de hertogin van Sussex."

Meghan Markle beviel zes mei van een zoontje, Archie. Alles over baby Sussex lees je hier.

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry