in goede en slechte tijden

GTST-actrice Dilan Yurdakul hield relatie geheim

Door RTL Boulevard/Weekend··Aangepast:
© ANPGTST-actrice Dilan Yurdakul hield relatie geheim
RTL

Dilan Yurdaku is alweer zeven jaar te zien in Neerlands langstlopende soap. In de serie is haar personage Aysen smoorverliefd op Daan, maar over haar eigen liefdesleven hield ze altijd haar lippen stijf op elkaar. Tot nu...

"Tijdens Goede Tijden heb ik een relatie gehad, maar dat heb ik nooit verteld"

In de soapserie vliegen de vonken tussen Aysen en Daan eraf, en veel fans hebben dan ook zo hun vermoedens dat de twee ook ná de opnames niet van elkaar af kunnen blijven. Toch heeft ze nog altijd de prins op het witte paard niet gevonden. "Ik vind vrijgezel zijn wel prima", vertelt ze aan weekblad Weekend. Al leek het er even op dat ze hem gevonden had. Dilan: "Tijdens Goede Tijden heb ik een relatie gehad, maar dat heb ik nooit verteld."

Hoe lang, met wie en wanneer wil ze niet verklappen. "Het gaat erom dat ik het gewoon niet belangrijk vond om dat te delen (...) De magie moet behouden blijven." Terwijl het volgens de actrice soms wel handiger is om iets loslippiger te zijn. "Dan vindt het publiek je leuker."

GTST-acteur Guido Spek gaat het theater in
Lees ook

GTST-acteur Guido Spek gaat het theater in

Dilan, die sinds januari 2012 te zien in de soap, neemt binnenkort voor een half jaar afscheid van Meerdijk om zich te focussen op nieuwe projecten. Wat ze precies gaat doen, weet ze nog niet. "Het lijkt me leuk om een keer wat anders te doen, maar het moet wel het juiste zijn." Ze wil dan ook een beetje af van haar GTST-imago en richt zich daarom wat meer op toneel. "Die mensen weten soms niet eens dat ik in Goede Tijden speel", aldus de actrice.

Lees meer over
Dilan YurdakulGTST