actie reactie

Advocaat Ridouan Taghi reageert op dreiging Peter R. de Vries

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAdvocaat Ridouan Taghi reageert op dreiging Peter R. de Vries
RTL

Inez Weski, de advocate van de meest gezochte crimineel van Nederland Ridouan Taghi, heeft gereageerd op het nieuws dat Peter R. de Vries zou zijn bedreigd door haar cliënt.

"Helaas is inmiddels al jaren bekend, dat dergelijke informatie vaak op onbetrouwbare of zelfs valse bronnen is gebaseerd"

Weski geeft aan dat het bijna niet voorkomt dat informatie over dreiging zo wordt gedeeld: "In reactie op de berichten in de media omtrent dhr. De Vries, die van justitie zou hebben vernomen over een vermeende dreiging vanuit mijn cliënt, kan ik allereerst aangeven, dat dergelijke informatie zelden zo specifiek wordt verstrekt."

Ridouan Taghi over bedreiging Peter R.: 'Pure onzin'
Lees ook

Ridouan Taghi over bedreiging Peter R.: 'Pure onzin'

"Helaas is inmiddels al jaren bekend, dat dergelijke informatie vaak op onbetrouwbare of zelfs valse bronnen is gebaseerd en vanuit ontregelende motieven wordt verspreid. Gedegen onderzoek naar de achtergrond van dit soort berichten blijft bovendien vaak uit. Voor het overige kan ik uiteraard geen inhoudelijke uitspraken doen ten aanzien van hetgeen vandaag aan berichtgeving omtrent cliënt volgens u wordt uitgezonden."

Lees meer over
Peter R. de Vries