Romantisch

Harry en Meghan delen nieuwe huwelijkskiekjes

·Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan delen nieuwe huwelijkskiekjes
RTL

Prins Harry en Meghan vierden laatst de geboorte van hun eerste kindje, maar dat is niet de enige reden voor een feestje. Het koninklijke stel is namelijk ook één jaar getrouwd!

"Het is vandaag het eenjarig jubileum van de trouwerij van de Hertog en Hertogin van Sussex"

Op Instagram delen Meghan en Harry een compilatie van een aantal foto's die nog niet eerder uit zijn gebracht. "Het is vandaag het eenjarig jubileum van de trouwerij van de Hertog en Hertogin van Sussex", staat bij het filmpje. "Hunne Koninklijke Hoogheden wisselden hun geloften uit in St. George's Chapel op het terrein van Windsor Castle op 19 mei, 2018." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Meghan Markle is officieel een prinses
Lees ook

Meghan Markle is officieel een prinses

"Het gekozen nummer, This Little Light of Mine, was gekozen voor door het stel", leest het bericht verder. "We hopen dat jullie genieten van de herleving van dit moment en van deze foto's van achter de schermen." Op de foto's is te zien hoe prins Harry en prins William van de trap lopen, maar ook het moment dat Meghan voor het eerst bij haar aanstaande aankomt. 

"Een bericht van de Hertog en de Hertogin: Dank jullie wel voor de liefde en steun van zovelen over de hele wereld. Door jullie werd deze dag des te betekenisvoller", sluit het stel het bericht af. 

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleHuwelijkInstagram