baby on the way

Channah en Quentin onthullen geslacht van hun kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @channahkoertenChannah en Quentin onthullen geslacht van hun kindje
RTL

Channah en Quentin, bekend van Ex on the Beach, zijn dit jaar het eerste koppel van Temptation Island VIPS. Echter was dit maar van korte duur, want Channah kwam er tijdens de opnames achter dat ze zwanger was! Nu onthult het koppel of het beschuit met roze, of blauwe muisjes gaat worden...

Tijdens de opnames in Thailand werd pas duidelijk dat Channah in verwachting was van haar vriend Quentin. Het stel besloot daarom, samen met RTL en producent Zodiak, vroegtijdig te stoppen met het experiment, zodat ze zich in alle rust konden voorbereiden op de komst van hun eerste kindje.

Hun fans op social media hebben vanaf de allereerste minuut ontzettend meegeleefd met het stel. Iedereen wil dan ook dolgraag weten of het een jongetje, of een meisje wordt. Quentin antwoordt met een poll: "Wat denken jullie?”, luidt de vraag. En wat blijkt: ze krijgen een meisje!

© Instagram @qimsbb

Hoewel hun deelname dus van korte duur is, is hiermee wel het eerste stel officieel bevestigd. Andere namen zijn nog niet bekendgemaakt. Wel gaan er meerdere geruchten dat Thomas Cox en zijn vriendin Yasmin Karssing de test aangaan. Ook Pommeline en Fabrizio van Temptation Island zouden wederom hun relatie gaan testen. Het laatste koppel zou bestaan uit oud-deelnemer van Oh Oh Daar gaan we weer Damian Diepeveen en zijn vriendin Shirley Christina. Of we deze vips ook daadwerkelijk zullen gaan zien, is nog niet bevestigd. 

Lees meer over
Temptation Island VIPS