#fitgirl

Wendy van Dijk moet moeite doen om op gewicht te blijven

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPWendy van Dijk moet moeite doen om op gewicht te blijven
RTL

De nieuwste editie van het tijdschrift Wendy staat helemaal in het teken van een gelukkig en gezond leven. Iets waar Wendy van Dijk zich helemaal in kan vinden, zo vertelt ze in het voorwoord van haar blad.

"Het wordt toch lastig als andere mensen je steeds té mager vinden en zeggen dat je dun genoeg bent"

In haar editorial schrijft de blondine dat ze als kind niet een goede relatie met eten had. Haar ouders kookten alleen échte Hollandse pot, en dat was niet favoriet bij tiener Wendy. "En elke dag vlees, terwijl ik als zestienjarige had besloten dat ik vegetariër wilde worden." 

Pas toen ze uit huis ging ontdekte ze de buitenlandse keuken en raakte ze verzot op eten. "Er ging een wereld voor me open. Mijn wereld."

Wendy van Dijk krijgt extreme make-over van dochter
Lees ook

Wendy van Dijk krijgt extreme make-over van dochter

Nu, al die jaren later, leert ze steeds meer over eten, gezonde voeding en hoe je je fit en energiek kan blijven voelen. "Ik moet mijn best doen op gewicht te blijven. Klinkt als een droom voor veel vrouwen, ik klaag ook zeker niet, maar het wordt toch lastig als andere mensen je steeds té mager vinden en zeggen dat je dun genoeg bent."

Sporten doet ze dan ook niet om gewicht te verliezen, maar om zich fit en energiek te voelen. "Als (oud-)danseres ben ik gewend te bewegen en dát geeft mij de juiste balans tussen body en mind."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Wendy van Dijk