Tegenvaller?

Nieuwste Netflix-serie What/If net een slechte soap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNieuwste Netflix-serie What/If net een slechte soap
RTL

Fans van de populaire serie Revenge kunnen hun hart ophalen. De maker hiervan komt nu met What/If. Hoewel kijkers normaal gesproken meteen verslaafd zijn aan de nieuwste Netflix Originals, zijn ze bij deze ietwat terughoudend.

"Hij is zo slecht en tegelijkertijd zo hilarisch absurd en vermakend"

De serie What/If doet denken aan de nineties film Indecent Proposal, maar dan in een nieuw jasje. In de hoofdrollen een pasgetrouwd stel dat te maken krijgt met de superrijke en gewetenloze Anne, gespeeld door Renée Zellweger. De bitchy Anne doet het stel een 'onbehoorlijk voorstel' van 80 miljoen dollar. Ze kunnen dat eigenlijk niet weigeren vanwege hun financiële problemen. Het aanbod heeft uiteraard verstrekkende gevolgen voor alle betrokkenen. De serie wordt door critici beschreven als een soap. De karakters zouden een tikkeltje te dramatisch zijn en er wordt veel geschreeuwd. 

Netflix onthult trailer vijfde seizoen Black Mirror
Lees ook

Netflix onthult trailer vijfde seizoen Black Mirror

Op social media wordt de serie geroemd om hoe slecht-ie eigenlijk is. “Hij is zo slecht en tegelijkertijd zo hilarisch absurd en vermakend”, is een van de reacties op Twitter. Ook zien ze Renée Zellweger liever in de rol van Bridget Jones.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Renee ZellwegerNetflixserie