In de benen

Wandelen met Arie Boomsma

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Healthy FestWandelen met Arie Boomsma
RTL

Wandelen wordt steeds populairder. Niet zo gek, want het is goed voor lichaam én geest. Daarom komen de makers van Healthy Fest met een gloednieuw evenement: Healthy Academy Walk. En jij kan erbij zijn!

Op zondag 29 september 2019 wordt in het Nationaal Park Hollandse Duinen in Noordwijk de Healthy Academy Walk georganiseerd. Samen met host Arie Boomsma wandelen deelnemers ongeveer zeven kilometer door de natuur en worden zij geïnspireerd met een live podcast van drie verschillende sprekers. Tijdens het lopen neem je namelijk beter informatie op en het verhoogt je creativiteit. Natuurlijk is het ook nog goed voor je conditie en hart- en bloedvaten. Win-win!

Arie Boomsma zet zich in voor fitte granny's
Lees ook

Arie Boomsma zet zich in voor fitte granny's

Iedere spreker neemt tijdens de Healthy Academy Walk 20-30 minuten voor zijn rekening met thema’s als geluk, gezondheid en succes. Host Arie Boomsma en de sprekers (ondernemer Nina Pierson, topsporter Gregory Sedoc en psycholoog Ap Dijksterhuis) wandelen mee en zijn te horen door een koptelefoon, die aan de deelnemers wordt uitgedeeld. Dankzij de koptelefoon komt de informatie nog beter binnen en kan het direct verwerkt en toegepast worden.   

Zelf meelopen? Bestel hier je kaartjes voor Healthy Academy Walk!

Lees meer over
Arie Boomsma