zelf de slingers ophangen

Lief! Waylon en Bibi proosten op nieuw leven

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Bibi BreijmanLief! Waylon en Bibi proosten op nieuw leven
RTL

Het is inmiddels alweer vijf maanden geleden dat Bibi en Waylon de trotse ouders werden van dochtertje Teddy. Echter had de kleine deugniet nog altijd geen kraamfeest gehad. Daarom gingen Bibi en Waylon aan de slag om de mooiste dag ooit voor hun meisje te organiseren.

"Het is nu eindelijk zover"

In haar nieuwste video legt Bibi uit waarom het kraamfeest pas maanden later plaatsvindt. “Ik was iets te laat met de uitnodigingen maken en versturen van de geboortekaartjes en alles", biecht ze op. "Maar het is nu eindelijk zover.”

En de vertraging heeft ook zo zijn voordelen, want nu kan de ondeugende Teddy zelf ook wat meer genieten. "Dat is wel een leuke bijkomstigheid", spreekt de YouTube-ster in de camera.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bibi Breijman moet dochtertje Teddy achterlaten
Lees ook

Bibi Breijman moet dochtertje Teddy achterlaten

Aan alles is gedacht tijdens het feestje. Zo zijn er honderden roze ballonnen, genoeg cadeautjes, een eigen band en de kleine Ted (zoals haar ouders haar liefkozend noemen) heeft zelfs haar eigen gebakjes. Het meisje heeft dan ook de dag van haar leven. Niet zo gek dat ze aan het einde van de avond in coma ligt. 

Maar ook Bibi wordt tijdens de feestelijke dag in het zonnetje gezet. Haar liefje Waylon heeft namelijk een heel leuke verrassing voor haar geregeld. Bibi’s favoriete band, De Règâhs, treedt op. En dat is die kers op de taart. 

Kijk de mierzoete video hieronder:

Lees meer over
Bibi BreijmanWaylon