Van meters bier naar meters melk

Snollebollekes-zanger Rob Kemps wordt vader

Door RTL Boulevard/Privé··Aangepast:
Snollebollekes-zanger Rob Kemps wordt vader
RTL

Babynieuws voor Rob Kemps van de Carnavals-act Snollebollekes. Zijn vriendin Miriam en hij verwachten hun eerste kindje.

"Wat een succesjaar, maar het allermooiste moet nog komen"

Rob en Miriam verwachten een Snollebollekes-baby! "Het is ons eerste kindje", onthult de zanger aan roddelblad Privé. Zijn wederhelft is inmiddels zeventien weken zwanger, maar "we weten niet wat het wordt en dat willen we ook niet weten", vertelt het paar. Het babynieuws is de kers op de taart voor Rob. "In dit succesjaar, met tot nu toe hoogtepunten als onze twee uitverkochte Snollebollekes Live In Concert shows in het GelreDome, moet het allermooiste nog komen!"

Nondeju! Snollebollekes komen met nóg een show
Lees ook

Nondeju! Snollebollekes komen met nóg een show

"De uitgerekende datum is, hoe kan het ook anders, 11 november 2019!”, gaat hij verder. Dit is een belangrijke dag voor Rob, aangezien de 'elfde van de elfde' ook de start is van het carnavalsseizoen. De Snollebollekes-zanger krijgt het dus druk! Er staan namelijk drie concerten in het GelreDome gepland, waarvan er twee al zijn uitverkocht. De feestact deelde afgelopen weekend nog het podium met Gerard Joling, Jan Smit, René Froger en Jeroen van der Boom tijdens De Toppers-concerten. 

Lees meer over
BabyKindZwangerschap