Spaans benauwd

Si, si! Tweede seizoen hitserie Élite vanaf september te zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix Si, si! Tweede seizoen hitserie Élite vanaf september te zien
RTL

Last van ademnood toen het eerste seizoen van het Spaanse Élite voorbij was? Goed nieuws: de releasedatum van het tweede deel is nu bekend.

Twee van de hoofdpersonen keren alvast terug om het nieuws bekend te maken. In de video zien we acteurskoppel Miguel Bernardeau en Danna Paola, die Guzmán en Lu spelen. De twee zitten helemaal in hun rol, inclusief de bekende Las Encinas-schooluniformen, om het nieuws met hun fans de delen.

Tussen twee haakjes: is dit het bewijs dat ze ook in het tweede seizoen een setje zijn?

Netflix-serie Élite nu al onder vuur
Lees ook

Netflix-serie Élite nu al onder vuur

In het clipje vertellen de twee dat de nieuwe afleveringen in september naar de streamingdienst komen. Als de tortelduifjes meer details willen geven, is 'toevallig' de batterij op.

In het tweede seizoen maken we kennis met drie nieuwe personages. Allereerst is daar Jorge Lopez, die al in de Disney-film Soy Luna speelde. Hij vertolkt Valerio M. in de serie. Het tweede nieuwe gezicht is Georgina Amorós, die Cayetana G. speelt. En last but not least Claudia Salas, die in de huid van Rebeca P. kruipt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het nieuwe seizoen zal, net als het eerste seizoen, uit acht afleveringen bestaan. Ook is er al een voorproefje van het nieuwe seizoen te zien. 

Élite is vanaf 2 september op Netflix te zien.

Lees meer over
Netflix