Lovers

ZIEN: Katja en Freek stiekem gisteren al getrouwd

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTL Boulevard ZIEN: Katja en Freek stiekem gisteren al getrouwd
RTL

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk zijn stiekem gisteravond al in het huwelijksbootje gestapt. De twee vieren het hele weekend feest.

"Ik zag haar aanlopen en ik was helemaal misselijk van verliefdheid"

Katja en haar Freek hebben stiekem gisteravond al het jawoord aan elkaar gegeven. De twee hebben in het bijzijn van RTL Boulevard bevestigd dat het huwelijk al heeft plaatsgevonden, maar dat ze het hele weekend samen met hun naasten de liefde vieren. Ook onthult het pasgetrouwde stel dat ze geen ringen, maar armbanden zullen dragen. 

© RTL Boulevard

"Het is een heel weekend van feesten met alle mensen die we lief hebben en het is echt fantastisch", zegt Katja over het huwelijksfeest. "Ik meen het oprecht. Ik had het niet verwacht. Ik zag haar aanlopen en ik was helemaal misselijk van verliefdheid", aldus Freek over het moment dat hij zijn bruid zag. Katja: "We moesten allebei een beetje huilen en zo hoort het ook."

De twee kondigden precies drie jaar geleden aan te gaan trouwen en zijn inmiddels vier jaar samen. Het stel ontmoette elkaar in Freeks restaurant Guts & Glory, kort na Katja's breuk met Thijs Römer. De presentatrice vond haar bruidsjurk in het programma Say Yes To The Dress op TLC. 

Lees meer over
Katja SchuurmanFreek van NoortwijkHuwelijkBruiloftLiefde