Boe Boe!

Familie Honey Boo Boo vreest voor leven mama June

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesFamilie Honey Boo Boo vreest voor leven mama June
RTL

Honey Boo Boo en haar familie vrezen dat het slechter gaat met Mama June dan ze zelf doorheeft. De nieuwe relatie van de moeder van het kindersterretje baart haar familie ernstige zorgen.

Volgens bronnen van TMZ zou de relatie van Mama June met Geno Doak een groot probleem zijn voor haar familie. Honey Boo Boo en co hebben het gevoel dat hun moeders nieuwe vriend haar in een slechte positie zet. Ook zou ze daardoor in een neerwaartse spiraal terechtkomen. Het zou zelfs zo erg zijn dat ze geloven dat Geno haar moeder onder de duim heeft en haar manipuleert. Hierdoor lijkt het erop alsof Mama June in een "mentale gevangenis" is terechtgekomen. 

Honey Boo Boo 'woont niet bij moeder door nieuwe vriend'
Lees ook

Honey Boo Boo 'woont niet bij moeder door nieuwe vriend'

De familie heeft het gevoel dat Geno elk contact probeert tegen te houden tussen Mama June en Honey Boo Boo, en haar andere kinderen. Bovendien vertelt hij leugens over de bedoelingen van haar familieleden, zoals dat ze tegen haar zijn. Maar Mama June's familie zegt dat dit niet waar is en dat ze slechts heel bezorgd zijn over haar huidige staat. Dit melden de bronnen aan TMZ. Bovendien zou Geno alleen achter het geld van de beroemde familie aanzitten.  

De laatste keer dat Honey Boo Boo haar moeder zag, was vorige week. Geno had zijn auto tegen het huis van Mama June gereden, omdat hij te veel had gedronken. De 13-jarige dochter kwam langs om haar moeder te smeken hem uit het huis te zetten. Volgens TMZ werkte dit alleen maar averechts. Honey Boo Boo's moeder ging zelfs zo ver om te beweren dat er totaal geen problemen zijn met Geno. 

Honey Boo Boo en haar familie zijn bang dat het escaleert en hebben al eerder een interventie uitgevoerd. Maar niets lijkt te werken bij Mama June. De angst dat Geno haar verder mee naar beneden sleept in dit dal van drugsverslaving is groot. Het stel werd afgelopen maart nog opgepakt voor het bezit van crack, een rookbare variant van cocaïne. Bovendien werd Geno aangeklaagd wegens huiselijk geweld. Honey Boo Boo heeft aangegeven niet terug te verhuizen naar haar moeder zolang hij bij haar woont. 

Lees meer over
FamilieDrugs