Boatday

Hot mamma! Monica Geuze omarmt haar curves

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeHot mamma! Monica Geuze omarmt haar curves
RTL

Trouwe volgers van Monica Geuze weten dat de YouTube-ster de laatste tijd druk in de weer is met haar gezondheid. Door al dat harde werken zit Mo lekkerder in haar vel dan ooit tevoren en trots showt ze dan ook haar post-baby body op Instagram.

"Veel knapper dan Kim Kardashian"

Op 12 juli 2018 beviel Monica Geuze van dochtertje Zara-Lizzy en amper zes weken later paste de influencer alweer in haar oude spijkerbroek. Maar ondanks dat ze al snel weer back in shape was, was ze nog niet helemaal tevreden met haar look. Daarom besloot ze de strijd tegen de zwangerschapskilo's aan te gaan en met succes!

Monica Geuze: 'Zo moeilijk om een kind op te voeden'
Lees ook

Monica Geuze: 'Zo moeilijk om een kind op te voeden'

Zo let ze inmiddels goed op wat ze eet (ieder pondje gaat door het mondje) en laat Monica zichzelf regelmatig onder handen nemen met een bindweefselmassage. Vol zelfvertrouwen plaatst ze dan ook een foto in bikini.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Instagram valt het op dat Monica haar lichaam omarmt. Zo hebben al 152k volgers een like achtergelaten en reageren Romee Stijd, Anna Nooshin, liefje Lars Veldwijk, Roxeanne Hazes en nog veel meer bekende namen onder haar post. "Veel knapper dan Kim Kardashian", laat iemand anders achter. En een ander noemt haar lichaam na de bevalling te bizar voor woorden.

Lees meer over
Monica Geuze