rivertalk

Riverdale-acteur te zien in 13 Reasons Why

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© The CWRiverdale-acteur te zien in 13 Reasons Why
RTL

Fans van Riverdale zijn er nu 100% van overtuigd: acteur Hart Denton zal te zien zijn in het derde seizoen van de Netflix-hit 13 Reasons Why. Komt de Gargoyle King echt naar 13 Reasons Why?

Omdat fans van de Netflix Original met smart wachten op een derde deel, zijn enkele van hen alvast aan het rondneuzen gegaan. Eén van hen kwam iets interessants tegen en ontdekte dat een van de Riverdale-castleden volgend seizoen te zien is in 13 Reasons Why. Volgens de geruchten zou het gaan om acteur Hart Denton, die te zien was als de broer van Betty: Chic.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nieuw seizoen Riverdale trapt af met eerbetoon Luke Perry
Lees ook

Nieuw seizoen Riverdale trapt af met eerbetoon Luke Perry

Hoewel Netflix het nieuws nog niet officieel bevestigd heeft, spotte een oplettende Reddit-gebruiker bij de credits de naam Dalton Rondell. Misschien gaat er nu niet direct een belletje rinkelen, maar dit is de stuntdubbel van Hart! Zijn naam zou worden genoemd in de elfde en twaalfde aflevering.

De geruchtenmolen draait al overuren sinds de opnames begonnen afgelopen januari. De acteur werd namelijk opvallend vaak gespot met de andere castleden en ook volgt hij de acteurs uit de hitshow op Instagram. Verdacht...

Het is niet de eerste keer dat een Riverdale-castmember de overstap maakt naar 13RW. Zo werd Ross Butler, die in het eerste seizoen te zien was als Reggie, in het tweede seizoen plots vervangen door Charles Melton, omdat hij een rol had gekregen in 13 Reasons Why. Dit omdat Ross zich liever wilde focussen op zijn rol als Zach. Geen domme keuze, want de serie ontplofte, terwijl hij in Riverdale slechts een bijrol had.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Netflix