Mascha's Angels

Internationale filmrol voor Mascha van Beautygloss

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPInternationale filmrol voor Mascha van Beautygloss
RTL

Nadat we Anna Nooshin al konden bewonderen in de nieuwste Men in Black-film, zal ook Mascha Feoktistova, bekend van haar YouTube-kanaal Beautygloss, schitteren op het witte doek. Op haar Instagram laat ze weten dat ze te zien zal zijn in de nieuwe Charlie’s Angels-film.

Op haar Instagram deelt ze dolblij het leuke nieuws: “Jongens weten jullie nog dat ik naar Istanbul was voor een super geheim project? Ik mag het nu vertellen... Ik figureer in de nieuwe Charlie’s Angels film! Met een groepje influencers van over de hele wereld zitten we ‘verstopt’ in een aantal scenes.” Hoewel ze niet lang te zien zal zijn in de film, hoopt ze dat ze er niet wordt uitgeknipt door de makers. “De ervaring was in ieder geval fantastisch”, aldus de beautyvlogger. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De cast voor de nieuwe Charlie's Angels is eindelijk aangekondigd
Lees ook

De cast voor de nieuwe Charlie's Angels is eindelijk aangekondigd

Charlie's Angels draait vanaf november in de bioscopen. De drie hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Patrick Stewart en Elizabeth Banks spelen de bazen van de drie vrouwelijke detectives. Bij de laatste Charlie's Angels-film namen Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Lui nog de hoofdrollen op zich.

Lees meer over
Mascha Feoktistova