koffie kopie

Jerry Seinfeld zegt sorry

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixJerry Seinfeld zegt sorry
RTL

Jerry Seinfeld is door het stof gegaan nadat hij andere programmamakers ervan had beschuldigd het format van zijn show te hebben gestolen. Het bleek dat één van deze 'kopieën' al bestond voordat zijn show Comedians In Cars Getting Coffee van start ging.

"Als je ons gaat neppen, doe het dan goed"

In een promofilmpje voor zijn Netflix-serie zei Jerry: "Hier bij Comedians In Cars Getting Coffee hebben we gemerkt dat we een aantal shows, hoe zal ik het zeggen, hebben beïnvloed. En we zijn er trots op dat anderen onze stijl hebben opgemerkt en zich hebben laten inspireren. Het enige dat we daarbij willen aanmerken: als je ons gaat neppen, doe het dan goed."

Jerry Seinfeld: Cosby is grootste komiek ooit
Lees ook

Jerry Seinfeld: Cosby is grootste komiek ooit

Britse acteur Robert Llewellyn wees de comedian er echter al snel op dat zijn serie Carpool al in 2009 op YouTube startte en in het televisieseizoen 2010-2011 werd uitgezonden, terwijl Comedians In Cars Getting Coffee pas in 2012 uitkwam.

Jerry gaf zijn ongelijk meteen ruiterlijk toe. "Excuses, ik had niet eerder van deze show gehoord", liet hij weten aan Llewellyn, die de verontschuldigingen digitaal aanvaardde.

Lees meer over
NetflixNetflixserie