van je familie moet je het hebben

Miljuschka diep ontroerd door lieve reacties

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @miljuschkaMiljuschka diep ontroerd door lieve reacties
RTL

Miljuschka Witzenhausen laat via Instagram weten diep ontroerd te zijn door alle reacties die ze de afgelopen dagen ontvangen heeft. "Vanuit de bodem van mijn hart dank jullie wel", laat ze weten.

"Vanuit de bodem van mijn hart dank jullie wel"

In de post wijst ze haar volgers ook op het eenmalige interview met De Volkskrant over het leven van haar moeder, en de moeilijke situatie waar ze in zit.

Hierin vertelt de 33-jarige onder andere te veel waarde te hechten aan het leven, en dat ze er zo lang mogelijk wil zijn voor haar twee kinderen. Ook gaan zowel Miljuschka als haar moeder ervan uit dat Astrid wordt vermoord in opdracht van Willem. "Ik laat het idee bijna nooit toe, maar het zou voor mij een heel grote klap zijn", aldus de presentatrice, schrijfster en tv-kok.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Miljuschka weigert in angst te leven
Lees ook

Miljuschka weigert in angst te leven

Gelukkig krijgt ze veel steun uit haar omgeving en ook haar bekende collega's steunen waar het kan. "Maak een buiging voor jullie kracht", laat Tess Milne weten. "En vergeet niet dat je voor mij altijd Mil bent die knappe vj met wie ik zo lekker kan dansen op feestjes, wiens cheesecakes ik door mijn scherm heen wil opeten en die ik bewonder omdat ze precies weet hoe ze haar domen gerealiseerd krijgt."

Rens Kroes laat weten hoe sterk ze is en Gwen van Poorten noemt haar een powerhouse. Ook Fatima Moreira de Melo, Humerto Tan, Renate Gerschtanowitz, Arjen Lubach, Manon Meijers en velen anderen laten weten aan haar te denken.

Lees meer over
Miljuschka WitzenhausenWillem HolleederAstrid Holleeder