Hey, it's Hannah

Yes! Het derde seizoen 13 Reasons Why komt eraan

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixYes! Het derde seizoen 13 Reasons Why komt eraan
RTL

De Netflix-serie 13 Reasons Why weet al twee seizoenen lang veel kijkers te boeien en te shockeren. Na een spannende cliffhanger in seizoen 2, kijken fans al ruim een jaar uit naar het derde seizoen. Goed nieuws: het wachten is bijna voorbij.

Het eerste seizoen vertelt over Hannah Baker. De studente heeft zelfmoord gepleegd en 13 cassettebandjes achtergelaten waarop ze uitlegt waarom ze dat heeft gedaan. Het tweede seizoen laat zien welke gevolgen deze tapes hebben op alle betrokkenen en kent ook weer de nodige schokkende twists en heftige gebeurtenissen. Of Katherine Langford weer haar opwachting maakt als de overleden Hannah Baker is niet duidelijk. Haar verhaal lijkt te zijn afgerond in het tweede seizoen. 

Aantal zelfmoorden VS gestegen door 13 Reasons Why
Lees ook

Aantal zelfmoorden VS gestegen door 13 Reasons Why

Het verhaal van Clay Jensen daarentegen is nog niet af. Nadat hij in de laatste aflevering van het tweede seizoen Tyler wist tegen te houden in school te schieten, lijkt hij nu de verdachte in dit verhaal te worden. Tyler wist namelijk met behulp van Tony op tijd weg te komen. Hij liet Clay achter met het geweer in zijn handen, terwijl de politie onderweg is. Het derde seizoen moet duidelijkheid geven over wat met Clay en de rest gebeurt. Fans van de serie moeten al ruim een jaar wachten op het nieuwe seizoen. Acteur Zach Prusak, die de rol van Jock speelt, heeft laten weten dat het wachten voorbij is. Volgens hem kunnen fans in oktober van dit jaar weer beginnen met het bingen van de populaire serie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
NetflixNetflixserie