I wanna see a rainbow

Renée Zellweger straalt als nooit tevoren als Judy Garland

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© BBC FilmsRenée Zellweger straalt als nooit tevoren als Judy Garland
RTL

Na Freddie Mercury, Elton John en binnenkort Elvis Presley, komt er nu een film aan over het leven van film- en muziekicoon Judy Garland. Niemand minder dan Renée Zellweger neemt de rol (en stem) van de Somewhere over the Rainbow-zangeres op zich.

Renée Zellweger is weer helemaal terug, dit keer als Judy Garland in de gelijknamige biopic. De jaren '40 en '50 stonden volledig in het teken van de legende en uit de trailer blijkt dat haar leven ook goed vertaald naar film. De focus ligt in de film op de laatste jaren van haar carrière en leven, waarin ze naar Londen vertrok om een serie uitverkochte shows op te voeren. Judy's leven eindigde nogal tragisch, maar in de film is ook de humor en de liefde in haar leven te zien. 

Renée Zellweger lijkt vierde deel Bridget Jones te bevestigen
Lees ook

Renée Zellweger lijkt vierde deel Bridget Jones te bevestigen

De nieuwe film is niet het enige waar Renée zich de laatste tijd mee bezig heeft gehouden. De actrice maakte haar terugkeer op het kleine scherm in de Netflix-serie What/If en de geruchten over een vierde Bridget Jones-film blijven maar opkomen. Haar terugkeer naar het witte doek vindt plaats op 14 november, dan is Judy in de bioscoop te zien. 

Lees meer over
Renee ZellwegerFilm